Landejendomme til leje – nu går vi amok!

http://lejdet.dk/annoncer/boliger/huse/ Bom! der var den næste nye gode idé. Vi skal da på landet og bo! Sådan – så nu kigger vi efter landejendomme til leje. Bare fordi jeg faldt over det link! Det er den nye drøm – de kommer flyvende den ene efter den anden. Hvad kigger du på?, spurgte Bitten. ”Landejendomme til leje”, svarede jeg. ” Nej, nu holder du altså – vi skal da ikke på landet – vi havde da aftalt et hus i byen ”

Så lagde jeg fra land. Der er rigtig mange gode argumenter for at flytte på landet. Eller helt ud på en ø. Det må da siges at være på landet. Små overskuelige steder. Vi hører så meget om, at de er ved at uddø, men jeg tror ikke på det. Vi kan læse om så mange forskellige tiltag i forhold til at bo i de små steder. Det blomstrer op med fællesspisninger, musik og foredrag.  Det kræver jo bare,, at der er nogle ildsjæle, der vil være med til at sætte tingene i gang og ellers tage lidt godt imod folk, der flytter til.

Desuden får man meget mere plads for pengene. For ikke og tale om al den friske luft. Der er højt til himlen på mange planer. Og rum til albuerne. Og røde kinder og nabokaffe og ingen busser og plads til en kæmpestor græsplæne og – ja man er måske nok nødt til at have to biler i garagen. Eller vognporten kunne vi måske kalde den. Og lærkesang og lyden af viber. En ræv, der gøer i solnedgangen. Og fradrag for at bo i udkantsdanmark. Jo, nu kigger vi efter landejendomme til leje.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation